Dan bent u bij Jos Beeres Wijnkoperij aan het juiste adres. Bij ons vindt u twee verschillende wijnen met de Zinfandel. Afkomstig uit Amerika van wijnhuis Pedroncelli en uit Frankrijk van het bekende wijnhuis Arjolle.
Koop uw Zinfandel wijn snel en eenvoudig online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Al sinds de oprichting 1879 staat deze zaak voor kwaliteit, service en innovatie. Laat u verrassen door het assortiment.
Bekijk hieronder het assortiment aan Zinfandel wijnen.
De Pedroncelli Winery laat zien waarom de goede Californische producenten een plek verdienen in uw wijnvoorraad. Hun zinfandel uit Sonoma County met bijna vijftien maanden eikenhoutrijping is geweldig. Rijp, rond en met voldoende frisheid om ook tijdens de maaltijd spannend te blijven smaken.
Franse rode wijn met een pittig aroma van kruiden, rood fruit en fijn eikenhout. De smaak is vol, krachtig en fris: lekker bij gegrild rundvlees, kruidige stoofgerechten of pittige pasta.
Californische rode wijn met een rijp en verfijnd aroma van zwarte kersen, laurier, vanille en witte peper. Krachtig, vol en superverleidelijk van smaak.
Volle, krachtige rode wijn uit Californië, van topdomein Ridge. Uitgesproken, complexe geur van zondoorstoofd donker fruit (zwarte kers, pruim), lavendel, kokos en tabak. Vol, rijk en krachtig van smaak. De stevige structuur wordt perfect ondersteund door fijne tannine en levendige frisse zuren.
De Zinfandel is een blauwe druivensoort die ook wel bekend staat als "de trots van Californië". De Zinfandel houdt van een warme en zonnige klimaat. De Zinfandel heeft grote sappige druiven met een dunne schil.
Wijnen van de Zinfandel lopen qua smaak zeer uiteen. De smaakelementen die er altijd wel zijn, zijn tonen van bramen, kersen, pruimen, soms ook nog kruiden en zwarte peper. Vanwege het fruitige en soepele karakter dienen de wijnen vaak jong gedronken te worden. In blends met onder andere de Syrah en Carignan kunnen de wijnen ook prima wat langer bewaard worden.
Wijnen van de Zinfandel passen goed bij gerechten met gegrild rundvlees, bij kruidige stoofschotels en pittige pastagerechten.